Yritys

Olemme SARA.

Olemme 2009 perustettu tamperalainen konsulttitoimisto, jonka tavoitteena on toimia rakennusalan muutosvoimana.

Olemme halukkaita ajattelemaan asiat uudella tavalla. Olemme erilaisia ja pidämme siitä. Erilaisuus antaa meidän tehdä asioita, joita muut eivät tee tai näkevät mahdottomina.

Ratkomme yhdessä ongelmia, joihin emme yksin pystyisi. Täydennämme ja kehitämme toinen toisiamme Mestari – Kisälli periaatteen mukaisesti, molemminpuolinen kunnioitus huomioiden. Yhteinen tieto on valtava etu.

Olemme osa laajaa kumppaneiden, investoreiden ja rakennuttajien ketjua, jossa kaikilla toimijoilla on yhteinen arvomaailma.

Tutustu  toimistoomme!

Ei liian vakavasti…

  1. Kerromme asiat niinkuin ne on. Positiivisetkin.
  2. Ympärillä on auttajia
  3. Nauramme – myös itsellemme

Kehityksen etulinjassa

Oikein johdettuna digitaaliset ratkaisut helpottavat asiakkaan arkea ja sujuvoittavat projektien läpivientiä. Kehitämme jatkuvasti uusia toimintamalleja ja konsepteja, joilla voimme varmistaa korkean laadun ja samalla kehittää rakennusalaa.

Teknologia ei kuitenkaan ole itseisarvo. Käytettävien ratkaisujen tulee tukea toimintamalleja, vanhoja – kokemukseen perustuvia työtapoja ja olennaiseen keskittymistä sekä auttaa hankkeen kokonaiskuvan hallitsemisessa.

Seuraamme tarkasti teknologian kehitystä ja tuomme aina viimeisimmät käyttökelpoiseksi toteamamme innovaatiot asiakashankkeisiin.

 

Visuaalinen suunnittelu – Kyllä, rakennuttajatoimistossa

Herätämme kohteet eloon ja koettaviksi nopeasti jo idea- tai luonnossuunnitteluvaiheessa, jolloin lopputulos ei jää vain mielikuvien varaan. Visuaalisella suunnittelulla siirrymme näkemisestä kokemiseen ja varmistamme, että lopputuloksesta tulee halutunlainen.

Tarjoamme visuaalista suunnittelua osana kaikkia palveluitamme, koska mielestämme kohteiden visualisointi on oleellista parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

 

Tiedonhallinta & Moderni kommunikointi 

”BIM koska BIM” – Homma ei toiminut, päätimme luoda uuden toimintamallin Efficient Digital Operating Model—Technology Is Not an Absolute Value | Autodesk University – Maunon luento oli ensimmäinen suomalaisen pitämä luento kansainvälisessä Autodesk University huippukonferenssissa ja palkittiin ”Top Rated Construction Classes”-kategoriassa.

Toimintamalli on kehitetty Autodeskin (yksi maailman suurimmista KIRA-alan sovellustoimittajista) Construction Cloud sovellusekosysteemin ympärille ja SARA tekee tiivistä kehitysyhteistyötä Autodeskin kanssa. Collaborating Across the Supply Chain in Finland to Deliver Agile and Reliable Outcomes – Digital Builder (autodesk.com)

 

Digi-valvonta

SARA-app – Työmaavalvonta kaipasi raportointityökalua, kehitimme sellaisen. Helppokäyttöinen mobiililaitteilla toimiva sovelluksemme sujuvoittaa työmaavalvontaa, kun valvontaraportin voi tehdä ja lähettää kuvineen suoraan työmaalta kaikille asianosaisille. Viiveetön tiedonkulku nopeuttaa korjausten tekemistä ja projektin etenemistä.

Käytämme työmaavalvonnan lisätyökaluina 360°-kameroita ja droneja. Kuvien ja -videoiden avulla tilaaja saa kattaavan yleiskuvan työmaasta, voi seurata muutoksia ja sisätilojen töiden etenemistä.

Ota yhteyttä! Laaditaan teille parhaat elämisen tilaratkaisut

Timo Kamppuri

Toimitusjohtaja

DI

RAP

050 433 6035

LI