Yritys

Olemme SARA.

Me muutamme rakennusalaa ja olemme halukkaita ajattelemaan asiat uudella tavalla. Olemme muista poikkeava insinööritoimisto. Olemme erilaisia ja pidämme siitä. Erilaisuus antaa meidän tehdä asioita, joita muut eivät tee tai näkevät mahdottomina.

Kehitämme jatkuvasti uusia toimintamalleja ja konsepteja, joilla voimme varmistaa korkean laadun ja samalla kehittää rakennusalaa.  

Olemme osa laajaa kumppaneiden, investoreiden ja rakennuttajien ketjua, jossa kaikilla toimijoilla on yhteinen arvomaailma.

Tutustu  toimistoomme!

Olemme kehityksen etulinjassa – digitaaliset ratkaisumme helpottavat asiakkaan arkea ja nopeuttavat projektien läpivientiä

Teknologia ei ole itseisarvo. Käytettävien välineiden ja ratkaisujen tulee tukea toimintamalleja ja olennaiseen keskittymistä sekä auttaa hankkeen kokonaiskuvan hallitsemisessa.

 

Visuaalinen suunnittelu – Herätämme kohteet eloon ja koettaviksi nopeasti jo idea- tai luonnossuunnitteluvaiheessa, jolloin lopputulos ei jää vain mielikuvien varaan. Visuaalisella suunnittelulla siirrymme näkemisestä kokemiseen ja varmistamme, että lopputuloksesta tulee halutunlainen.

 

Visuaalinen työpajatyöskentely  Hyödynnämme luonnossuunnittelussa visuaalista työpajatyöskentelyä, jossa reaaliaikaisella renderoinnilla malliin tehtävät muutokset päivittyvät automaattisesti ja viiveettä visuaaliseen muotoon.

 

Tiedonhallinta – Käytämme rakennushankkeiden hallintaan vuorovaikutuksen mahdollistavaa pilvipohjaista Autodesk Docs -projektipankkia:

Reaaliaikainen hanketieto turvallisesti yhdessä paikassa

Suunnitelmien kommentoinnin alusta – hyvästit vaikeaselkoisille sähköpostiketjuille.

 

Moderni kommunikointi – Tuomme videoneuvottelulaitteet työmaalle. Kaikki asianosaiset voivat osallistua työmaakokouksiin fyysisestä sijainnista riippumatta, jolloin ihmisten sijaan tieto kulkee ja projekti etenee.

Microsoft Teams – Hankkeen oma tiimi toimii viestinnän keskuksena.

Smartsheet – Interaktiivinen aikataulutus eri osapuolien  huomioimisen tukena.

 

SARA-app – Helppokäyttöinen mobiililaitteilla toimiva sovelluksemme sujuvoittaa työmaavalvontaa, kun valvontaraportin voi tehdä ja lähettää kuvineen suoraan työmaalta kaikille asianosaisille. Viiveetön tiedonkulku nopeuttaa korjausten tekemistä ja projektin etenemistä.

 

Digivalvonta  Käytämme työmaavalvonnan lisätyökaluina 360°-kameroita ja droneja. Kuvien ja -videoiden avulla tilaaja saa kattaavan yleiskuvan työmaasta, voi seurata muutoksia ja sisätilojen töiden etenemistä.

 

Ota yhteyttä! Laaditaan teille parhaat elämisen tilaratkaisut

Timo Kamppuri

LI

Toimitusjohtaja

050 433 6035

timo.kamppuri@sara.fi